KT Konevuokraus ja Kiinteistöhuolto

Timanttiporaukset lattioihin, seiniin ja kattoihin

Timanttiporaus on tavanomaisin ja erittäin mittatarkka keino toteuttaa tarvittavat läpiviennit erilaisiin tiili- ja betonirakenteisiin. Timanttiporauksella saadaan aikaan siistit reiät ilman tärinää ja runkomelua. Poraus toteutetaan pääsääntöisesti märkänä, jolloin vesi toimii myös erinomaisena pölynsitojana.

Tyypillisimpiä timanttiporaustöitä ovat ilmanvaihto-, sähkö-, vesijohto- ja viemäröintiputkien läpivientien tekeminen. Kt Konevuokraus ja kiinteistöhuolto toteuttaa timanttiporaukset lattioihin, seiniin ja kattoihin vahvalla ammattitaidolla ja laadukasta kalustoa hyödyntäen. Työskentelemme sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa ja valitsemme porausmenetelmän kohteen vaatimusten mukaisesti. Teemme myös kaivojen isojen renkaiden lisäreikien poraukset esimerkiksi putkipaikkoja varten.

Laadukasta betonin työstöä timanttisahauksella

Aivan kuten timanttiporaus, myös timanttisahaus on tärinätön, vähän runkomelua aiheuttava ja pölytön työstömenetelmä. Timanttisahauksella voidaan toteuttaa erilaiset aukot tiili- ja betonirakenteisiin siististi ja mittatarkasti suorareunaisen tuloksen varmistaen.

Timanttisahausta hyödynnetään sekä uudisrakentamisessa että korjausrakentamisen kohteissa muun muassa ovi-, ikkuna- ja ilmastointiaukkojen tekemiseen. Timanttisahauksella voidaan toteuttaa myös esimerkiksi kaapeliurien jyrsintä, vesi- ja viemärilinjojen kanavien valmistelu, hissiaukkojen tekeminen ja paljon muuta. Onnistuupa timanttisahauksen keinoin myös vaikkapa betonisen parvekkeen kaiteiden poistokin.

Pyydä tarjous - Timanttityöt

Tai

Ota meihin
yhteyttä täällä!

Soita Markus Talvitielle:

Soita Kari Talvitielle:

Laita sähköpostia:

Tekijänoikeus © 2023 A1 Kotisivut